Litter Kwitter reviews

Lees hier wat andere klanten over Litter Kwitter zeggen! Wil je ook je mening kwijt? Vul dan het formulier in.

Litter Kwitter is echt geweldig! Mijn kat Floris leerde binnen enkele dagen om de Litter Kwitter op het toilet te gebruiken. Na 2 maanden kon hij het helemaal alleen. Vroeger moesten we elke week nieuwe kattenbakkorrels kopen, nu hebben we nog een kattenbak staan, maar hij gebruikt die eigenlijk niet meer.
Peter D. - 4 juli 2021
rating 5/5
Het duurde even vooraleer onze kat eraan gewend was geraakt. Na enkele weken echter begon hij door te krijgen dat zijn plaats nu op het toilet was. Toen ging het eigenlijk vrij snel: na nog eens 3 maanden kon eindelijk de litterkwitter weggehaald worden. Als hij nu nog leert doorspoelen is het helemaal goed!
An-Sofie - 2 februari 2021
rating 5/5
Werkt echt! Het duurde wel langer dan ik hoopte, maar onze Mits gaat nu op ons toilet. Veel properder en goedkoper.
Frans R. - 12 september 2020
rating 5/5
Werkt inderdaad, maar tijdens het aanleren is het vervelend dat het kattenbakgrit in het toilet komt. Nu hij het zonder de ringen kan uiteraard niet meer.
Mariane - 27 februari 2020
rating 4/5
Top! Werkte binnen de 8 weken.
Katrien B. - 18 februari 2019
rating 5/5
Mooi idee, maar het duurde hier wat langer vooraleer ze het door hadden: 2,5 maanden.
Steven R. - 14 oktober 2018
rating 4/5
2 katten hier: de jongste gebruikt nu het toilet, de oudere helaas niet altijd. Kattenbak blijft nodig.
Merel V. - 17 januari 2018
rating 3/5
Ik kreeg de Litter Kwitter cadeau van een vriendin voor mijn kitten Luna. Ze had het na enkele dagen al door en gebruikte de Litter Kwitter eerst afwisselend met de gewone kattenbak. Het spannendste moment was om de eerste ring te verwijderen, zou ze het nog willen? Maar ja hoor, dat ging probleemloos! Een dikke week later ging de tweede ring eruit, ook daar geen ongelukjes mee. De derde ring hebben we nog sneller verwijderd. Alles bij elkaar duurde het ongeveer 5 weken voor Luna op ons toilet ging. De kattenbak hebben we nog enkele weken laten staan, maar toen die weg was gebruikte ze zonder problemen exclusief het toilet. Ben er echt blij mee!
Lore D. - 30 maart 2017
rating 5/5